Rüyada mercimek yığını görmek

Rüyada mercimek yığını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, doğru olanı seçeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek yığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada mercimek yığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tomruk yığını görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada çakıl yığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yığın ayakkabı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin yığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada elbise yığını görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Rüyada kıyafet yığını görmek öz güveninin yerine geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fındık yığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments