Rüyada elma ve kiraz görmek

Rüyada elma ve kiraz görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elindekini de bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve kiraz gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada elma ve kiraz görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz elma görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Rüyada kiraz ve elma görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma kiraz görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Rüyada sarı kiraz toplamak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kiraz toplamak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe kiraz görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments