Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, adının her yerde geçeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, bunun da geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kiraz koparıp yemek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada ağactan kiraz yemek maddi olarak zarar edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kiraz yediğini görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek mal ve mülk sahibi olmaya, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ağacı görmek isteklerinin erteleneceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ağacının çiçeğini görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kiraz ağacı çiçeği görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments