Rüyada ellerinden tutmak

Rüyada ellerinden tutmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, umutlanacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinden tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada düşmanının elini tutmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde para tutmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Rüyada kadın elini tutmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada elini tutmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elle tutmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine inanılır.

Rüyada bir ölünün elini tutmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini tutmak şeref ve rütbeye, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments