Rüyada bir erkeğin elini tutmak

Rüyada bir erkeğin elini tutmak başarının adım adım yaklaşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, istemediği halde borçlanacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin elini tutmak başarısının azalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalettir.

Rüyada erkek birinin elini tutmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına yorulur.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments