Rüyada elini tutmak

Rüyada elini tutmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini tutmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada sıcak bir el tutmak işiyle nam salacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde elinle balık tutmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada ölü eli tutmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde sigara tutmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının elini tutmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıyı elinde tutmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments