Rüyada annenin evini süpürmek

Rüyada annenin evini süpürmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, makam sahibi olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada annenin evini süpürmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini süpürmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine inanılır.

Rüyada evin önünü süpürmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini süpürmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada evin içini süpürmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments