Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek zor zamanlar yaşayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek ferah bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin kesildiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişiye hep umut olacağına inanılır.

Rüyada el kesilmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elinin camla kesildiğini görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin bıçakla kesildiğini görmek neşesinin de yerine geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments