Rüyada ölü eli tutmak

Rüyada ölü eli tutmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü eli tutmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini tutmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada ölünün eline tutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini elini tutmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir ölünün elini tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü eli tutmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elini tutmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments