Rüyada eline krem sürmek

Rüyada eline krem sürmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline krem sürmek gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ellerine krem sürmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada ele krem sürmek sorunların günden güne azalacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada ellere krem sürmek geniş bir ev satın alacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada eline krem sürmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine inanılır.

Rüyada el kremi sürmek yapılan işte ustalaşılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırta krem sürmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada bacağına krem sürmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet eder.

Rüyada göze krem sürmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments