Rüyada elinden kan vermek

Rüyada elinden kan vermek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulur.

Rüyada elinden kan vermek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada elinden kan akmasını görmek hevesinin kursağında kalacağına, düşmanlarını kaybetmeye işaret etmektedir.

Rüyada elinden kan aktığını görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada elinden kan görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada elinden kan vermek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada elinden kan aldırmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak işsiz ise işe gireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments