Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada elinden kan fışkırdığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Rüyada elinden kan fışkırdığını görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kan fışkırdığını görmek kurulu düzeni olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan fışkırmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yerden su fışkırmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek çok daha mutlu olunacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bir yerden su fışkırdığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments