Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek fakirleşeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada su fışkırdığını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dağdan su fışkırdığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada suyun fışkırdığını görmek huzur içinde yatacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden su fışkırdığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments