Rüyada elinde yazı görmek

Rüyada elinde yazı görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada elinde yazı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Rüyada sol elle yazı yazmak borçlarını bitireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işarettir.

Rüyada elinde yazılı kağıt görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline yazı yazdığını görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ele yazı yazmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalettir.

Rüyada el yazısı yazdığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kuran yazısı görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde yazı görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada elinde arapça yazı görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Pınar k

Rüyamda ölen babaannemin sol elini bana açıp gösterdiğini içinde de 2048 yazdığını gördüm. Ne anlama geliyor acaba çok merak ediyorum

Samaya

Ben rüyamda bir kadının sol elinde yazılar gördüm ve o yazıları okudum.
Bunun yorumu ne?

Tuba

Ruyamda sag elime melekler gunun kutlu olsun yazisi gordum yorimlarmisiniz