Rüyada elinde kalp taşımak

Rüyada elinde kalp taşımak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kalp taşımak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Rüyada elinde kalp taşımak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada kalp taşımak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada elinde kalp görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada eline kalp almak girişimlerde bulunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada elinde kalp tutmak saygı göreceğine, aldığı borçların katbekat artacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde poşet taşımak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde ayakkabı taşımak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments