Rüyada kuran taşımak

Rüyada kuran taşımak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Rüyada kuran taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada kuran taşımak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kuran taşımak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı taşımak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş güç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerim taşımak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini omuzlarında taşımak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments