Rüyada kuranı kerimi taşımak

Rüyada kuranı kerimi taşımak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada kuranı kerim taşımak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, o kapıyı kapatacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi taşımak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi atmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yırtık görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, önünü göremez olacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim kitabını görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments