Rüyada elinde kaplumbağa görmek

Rüyada elinde kaplumbağa görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada elinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağayı eline almak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa eline almak her zaman haklının yanında olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, onları rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın konuştuğunu görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde kaplumbağa görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments