Rüyada kaplumbağayı eline almak

Rüyada kaplumbağayı eline almak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı eline almak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı eline almak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa eline almak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada falda kaplumbağa görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa gözü görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik kaplumbağa görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments