Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments