Rüyada elinde kalp tutmak

Rüyada elinde kalp tutmak açların doyacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başarı ve zafer kazanacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kalp tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elinde kalp tutmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp tutmak zorlukları teker teker aşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kalp taşımak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına inanılır.

Rüyada eline kalp almak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kalp görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürün elini tutmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada balık elle tutmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ölen babanın elini tutmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments