Rüyada gül tutmak

Rüyada gül tutmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, bereketin eksileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada gül tutmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada elinde gül tutmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada gül tutmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada gülen yüz görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden gül almak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sökmek çok başarılı işlere girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye gül dikmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Rüyada dalından gül koparmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin gülümsemesi görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments