Rüyada eli öpmek

Rüyada eli öpmek satışların düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret etmektedir.

Rüyada eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı elini öpmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada doktorun elini öpmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments