Rüyada ele kına görmek

Rüyada ele kına görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayatının da düzene gireceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele kına gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada iki eline kına yakmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elindeki kınayı yıkamak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini kınalı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ eli kınalı görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ellerinin kınalı olduğunu görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments