Rüyada elden diken çıkarmak

Rüyada elden diken çıkarmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, rahat şekilde geçineceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada elden diken çıkarmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Rüyada elden diken çıkarmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada elden kıymık çıkarmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elden iğne çıkarmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elden vurulmak konforundan da ödün vereceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Rüyada elden anahtar almak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalettir.

Rüyada elden tutmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada silahla elden vurulmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, umutların yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada elden su içmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments