Rüyada el ve ayakta kına görmek

Rüyada el ve ayakta kına görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada el ve ayakta kına gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada el ve ayakta kına görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayakta kına görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini kınalı görmek başarılarının bir ömür süreceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek acılarını dindireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak önemli kişi haline geleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin eline kına yakmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini elleri kınalı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments