Rüyada açık çekmece görmek

Rüyada açık çekmece görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada açık çekmece gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada açık çekmece görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede para görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çekmece görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, dualarının karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada dolap çekmecesi görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekmece kapatmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Rüyada çekmecede altın görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede yılan görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments