Rüyada çekmecede para görmek

Rüyada çekmecede para görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede para gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek bekarlar için evlenmeye, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede para görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çekmecede para bulmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Rüyada tahta çekmece görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede altın görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmecede çorap görmek malını ve parasını kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kırık çekmece görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada açık çekmece görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments