Rüyada çekmece kapatmak

Rüyada çekmece kapatmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmece kapatmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada çekmece kapatmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekmecede altın görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çekmece düzenlemek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, işlerini boşvereceğine yorulur.

Rüyada çekmece toplamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada çekmecede çorap görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments