Rüyada el ısırmak

Rüyada el ısırmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zarar etmeyeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada el ısırmak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek itibar kazanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına inanılır.

Rüyada el ısırmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elini ısırmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elini ısırmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments