Rüyada ekşi içmek

Rüyada ekşi içmek mali krize gireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi içmek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada ekşi su içmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi şarap içmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi ayran içmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ekşi kahve içmek elde bulunan imkânların artacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşimiş ayran içmek cebinin para göreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ekşimiş süt içmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi süt içmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Rüyada ekşi içmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments