Rüyada ekmek ve simit görmek

Rüyada ekmek ve simit görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönül gözünün açılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek ve simit gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada simit ekmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Rüyada simit ekmek görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek simit görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ekmek ve simit görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada simit hamuru görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü simit görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamlı simit görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle simit yemek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments