Rüyada ekmeğe çikolata sürmek

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek makam ve rütbe edineceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada çikolata ekmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada çikolata ekmek görmek gün sayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatali ekmek yemek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments