Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü çikolata yemek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çikolatali ekmek yemek terfi edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek zor bir işe girileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü çikolata görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Rüyada çikolata ekmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments