Rüyada ekin yığını görmek

Rüyada ekin yığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bolluk içinde yaşayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada ekin yığını gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada ekin yığını görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada tomruk yığını görmek borçlarının kapanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı yığını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafet yığını görmek işlerinin zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada yorgan yığını görmek huzurlu bir insan olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kum yığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yığını görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kömür yığını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments