Rüyada kum yığını görmek

Rüyada kum yığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kum yığını gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada kum yığını görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak hatalı yollara sapılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kum yığınının altında kalmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada tuğla yığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek yığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ekin yığını görmek kendisine şifa olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur yığını görmek işyerini kapatacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada tuz yığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments