Rüyada düz taban görmek

Rüyada düz taban görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada düz taban gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada düz taban görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada düz taban olduğunu görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işarettir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments