Rüyada ayak tabanı görmek

Rüyada ayak tabanı görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek yüklü miktarda para kazanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek planların boşa gideceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanı öpmek hem yıpranacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada ayak tabanında yara görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments