Rüyada düz bir yere tırmanmak

Rüyada düz bir yere tırmanmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düz bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada düz yere tırmanmak ağzının tadının bozulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada düz bir yere tırmanmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, her şeyin gönlünce olacağına işaret eder.

Rüyada düz dağa tırmanmak hayatının da zorlaşacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Rüyada bir yere tırmandığını görmek kimseden korkmayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments