Rüyada duvarda oturduğunu görmek

Rüyada duvarda oturduğunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, zorluklarını aşacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada duvarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Rüyada duvarda oturmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada duvar dibinde oturmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvara oturmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada duvarın üstüne oturmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada duvar üzerinde oturmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarında oturmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments