Rüyada duvara oturmak

Rüyada duvara oturmak insanlardan bir süre uzak duracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, nefsine yenileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret eder.

Rüyada duvara oturmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada duvar dibinde oturmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üzerinde oturmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvara oturmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarında oturmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments