Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak zorlukların ortadan kalkacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, alim insanlardan sayılacağına, eşlerin boşanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, içinin de rahat edeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak ticaretinin gelişeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine inanılır.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın altında kalmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar altında kalmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet eder.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada duvarların yıkıldığını görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments