Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek sevinç dolu haberler alacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada evin duvarı yıkılmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan duvarı örmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek çok güzel adımlar atılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işarettir.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak büyük bir ihanete uğranacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yıkılan duvar görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalettir.

Rüyada duvar yıkılması olmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşamının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments