Rüyada yıkılmış duvar görmek

Rüyada yıkılmış duvar görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılmış duvar gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek durgun giden işlerin açılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada evin duvarı yıkılmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek başarısının azalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada duvarların yıkıldığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülay kale

Ben okulun bahçesindeydim tek başımaydım arkaya doğru gittim müdür yardımcısı bir duvar yıkıyordu yarısı yıkılmıştı artık geçiş yok diyordu (bana saçma helel şey madem yıkacaksın duvarı geçiş yok diye niye söyleniyordu benim fikrim bu)