Rüyada dağı aşmak

Rüyada dağı aşmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada dağı aşmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada dağ aşmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dağ tepe aşmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada dağı aşmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dağları aşmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağları aşmak arzuların yerine geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dalgaları aşmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada duvarı aşmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Rüyada zorlukları aşmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments