Rüyada okyanus aşmak

Rüyada okyanus aşmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanus aşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada okyanus aşmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, erken evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada duvarı aşmak hasta ise iyileşeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi aşmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Rüyada engeli aşmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada dağ aşmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz aşmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağları aşmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada duvar aşmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments