Rüyada duvak aramak

Rüyada duvak aramak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Rüyada duvak aramak gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Rüyada duvak aramak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada başa duvak takmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvak giydiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada turuncu duvak görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada gelin duvağı takmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada duvak kesmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak örtmek başına türlü belalar geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments