Rüyada dut suyu içmek

Rüyada dut suyu içmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dut suyu içmek gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada dut suyu içmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut şerbeti içmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cam sürahiden su içmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cennette su içmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede su içmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardakla su içmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı su içmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada su içmek istemek allah’ın yolundan gideceğine, onlar sayesinde moral bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments