Rüyada düşme tehlikesi geçirmek

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iyi halini yitireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara cevap arayabilirsiniz.

Rüyada düşme tehlikesi geçirmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm tehlikesi geçirmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada kendini tehlikede görmek huzurunun yerinde olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada tehlikede olmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada tehlikeden kurtulmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada tehlikeli yoldan geçmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tehlikeli balık görmek çok büyük destek vereceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments