Rüyada düşmanının silahını almak

Rüyada düşmanının silahını almak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, dertlerine çare bulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, rahata erileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, rakiplerinin üzüleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının silahını almak gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada silahla düşmana ateş etmek makbul olan mallar edineceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak prestij kaybı yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada silahla düşman öldürmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanda silah görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulur.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments